DOMEINNAAM
   - WAT & WAAROM
   - REGISTREER
   - TRANSFER
   - PRIJZEN
   - FAQ

 BIJKOMENDE DIENSTEN
   - GRATIS DOMEINPARKING
   - FORWARDING
   - DNS SERVICE
   - WEBHOSTING

 DOMAIN MANAGER
   - LOGIN

 AFFILIATES - RESELLERS
   - INFO
 

Met een domein transfer kunt u uw domeinnaam die reeds via een andere agent/registrar geregistreerd is overbrengen naar ons.
Indien u enkel van hosting provider wenst te veranderen en de domeinnaam al via ons geregistreerd is moet u enkel de nameservers aanpassen via de domein manager.

TRANSFER VAN EEN .BE DOMEINNAAM
Na ontvangst van de aanvraag verzendt DNS een e-mail naar u (de licentiehouder) met de vraag om deze transfer te bevestigen. De mail gaat het het huidige e-mail adres van de Licencee in de DNS database.

Bij ontvangst van een positief antwoord van uwentwege, wordt de transactie afgerond. Indien uw reactie negatief is, zal de transfer niet uitgevoerd worden.
Uw huidige /oude agent wordt slechts van de transfer op de hoogte gebracht nadat die doorgevoerd is. Op die manier kunnen we vermijden dat uw huidige agent het domein zou deleten vooraleer de transfer gebeurd is. U hoeft uw agent dus niet vooraf op de hoogte te brengen.

Kosten
Een transfer van de ene agent naar de andere houdt in dat u de standaardregistratiekosten betaalt en dat er een nieuwe termijn van 1 jaar ingaat. Indien de transfer-datum in dezelfde maand als de vervaldatum valt betekent dit dat uw domeinnaam automatisch voor een jaar verlengd wordt.
Indien de transfer-month en de billing-month (maand waarin de domeinnaam vervalt) niet overeenkomen is het resterende bedrag van de vorige periode verloren.

TRANSFER VAN EEN .NL DOMEINNAAM
Indien u als domeinnaamhouder van Deelnemer (Agent van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) wil veranderen moet u de volgende procedure volgen. SIDN zal een verzoek om verhuizing altijd honoreren, zolang aan het Reglement voor Registratie van Domeinnamen (NL) wordt voldaan.

Procedure
Het verhuizen van een .nl domeinnaam geschiedt in een aantal (deels technische) stappen:
1/ Vraag de transfer van uw .nl aan bij onze diensten.

2/ U stelt de huidige deelnemer op de hoogte dat u de geregistreerde domeinnaam wenst onder te brengen bij een andere deelnemer. Dit dient schriftelijk te gebeuren.

3/ Daarna dient u ons volgende ingevulde en ondertekende forulieren op te sturen.
- Verhuisformulier
- Registratiecontract
U kan pdf documenten op elk platform bekijken en printen met de gratis acrobat pdf reader

4/ De opegeven nameservers moeten correct ingesteld worden voor de domeinnaam. Dit kan u hier testen.

Als dit alles in orde is, zal de domeinnaam omgezet worden.

Kosten
Een transfer van de ene agent naar de andere houdt in dat u de standaard registratiekosten betaalt en dat er een nieuwe termijn van 1 jaar ingaat.

TRANSFER VAN EEN .COM .NET .ORG .INFO .BIZ DOMEINNAAM
Bij een transfer van deze extensies wordt de huidige vervaldatum behouden en rekent men de verlenging vanaf die datum.
Regels:
- Het huidige admin contact email adres moet nog werken. Er zal naar dat adres een e-mail gestuurd worden met de vraag tot confirmatie van de transfer. Indien dit niet bij u terechtkomt moet u dit eerst aanpassen via uw oude agent/registrar.
- Transfers moeten minstens 7 dagen voor de vervaldatum aangevraagd worden.
- Nieuwe domeinnamen of domeinnamen die getransfereerd werden kunnen geen transfer aanvragen binnen de 60 dagen na registratie/transfer.
- De domeinnaam mag niet on hold staan bij uw huidige agent/registrar.

VERHUIS EEN BESTAANDE DOMEINNAAM NAAR ONS 

TSC Communication Group
Bonkelaarstraat 7 8200 Brugge België
Tel +32 50 396861 Fax +32 50 396862
BTW-BE-0702.643.155 RPR Brugge
e-mail: info@tsc.be

Copyright 1997- 2023  TSC Communication Group